Aktiviteter

Kurser

Venneforening

Rundvisning
Modeltegning
For børn
For skoler
IBK
   
   

 

Aktiviteter

   

 

Udstillinger

Fyns grafiske Værksted har som i de foregående år, stort mod på at udstille, både i vores eget "Grafikken" og ude omkring i verden. Vi skaber spændende udstillinger med professionelle kunstnere fra ind og udland. Der er gratis adgang for alle til vores udstillinger, gæsterne altid er også velkomne til at kigge ind i vores værksted og i medlemmernes kunstmapper.


Kurser

Vi afholder 6-8 kurser om året for vores medlemmer og samarbejdspartnere i forskellige grafiske teknikker.
Deriblandt bla. koldnål, træsnit, litografi, akvatinte, ætsning, algrafie, fotografik, chine collé, viskositetstryk o.a.


Udveksling

Vi arbejder stødt på at udvide vores samarbejde med andre grafiske værksteder. Der kan vores medlemmer komme på arbejdsophold, og deres medlemmer kan komme, som gæster hos os og benytte vores værkstedsfaciliteter. Derigennem stimuleres vore kunstnere til at øge deres kunnen med gensidige oplevelser og besøg fra udenlandske kunstnere.

 

Foredrag

Fire gange årligt lægger vi hus til foredrag og Artist Talks. Det kan være et af vore medlemmer som er vendt hjem med tasken fuld at visuelle oplevelser, som hun eller han har lyst til at dele med os. Eller en gæstekunstner der gerne vil fortælle om sine arbejdsmetoder.

 

Venneforening

Medlemmer af vores venneforening har selvfølgelig også adgang til vores foredrag og Artist Talks.

 

 

 

 

Praktik/læring

 

 

Kobberpladen klargøres