Aktiviteter

Kurser

Venneforening

Rundvisning
Modeltegning
For børn
For skoler
IBK
   
   

 

Børne-Grafik-Skole

   

Vi tilbyder undervisning i grafik for indskoling / Mellemtrin / Udskoling. Undervisningen tager udgangspunkt i elevernes forestillingsverden og den positive dialog. Gennem arbejdet med grafik vil barnets sociale kompetencer og billedmæssige udtryk og personlige udvikling understøttes.


Undervisningen Kan enten foregå på skolen eller i kælderen på Brandts13, tidspunkt aftales med klasse-underviseren. Undervisningen tilrettelægges i øvrigt i samarbejde med den enkelte lærer, der kan udformes forslag til emner, der kan tages op Der tages forbehold for at der er støtte til særligt udfordrede elever.

Der er max plads til 12 elever ad gangen til grafik, derfor er modulet opbygget sådan, at klassen kan deles op i to. Mens den ene halvdel udøver grafik i kælderen, kan den anden halvdel med deres lærer se på museet udstilling og løse kunsthistoriske opgaver i grupper.

 

Mulige teknikker: Højtryk , fx: skumplader, Collografi , linoleum, collografi og plantryk: xerolitho. For ældre klasser vil der også være mulighed for: dybtryk som fx: raderinger, ætsninger, polyesterplade og plantryk/litografi.

 

Pris: pr. gang: 1.050,- (inkl. materialer)
Pris pr. modul (2 gange) 2.100,- (inkl. materialer)

Henvendelse til kontoret på telefon 6613 9973 eller mail:fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

 

FOR LÆREREN

Grafik-kursus på Fyns Grafiske Værksted

 

Kom ind i det inspirerende miljø i hjertet af Odense, hvor kunstnere igennem 40 år har arbejdet og trykt deres originale værker.

Vi vil undervise dig i at bruge et par enkle monotypi-metoder, som du med fordel kan benytte på din egen skole - uden brug af en trykpresse.

 

Deltagerantal max 10 personer.

Dato: kurset afholdes fredag d. 10. juni og fredag d. 4. november fra kl 9-16

Pris: kr.500 for medlemmer og kr. 800 for ikke medlemmer (inkl. materialer)

Tilmelding senest d. 27. maj og d. 21. oktober 2016.

Kurset holdes på Fyns Grafiske Værksted, Hans Jensens Stræde 18, 5000 Odense, lige over for H.C. Andersens hus i Odense. Tlf.: 6613 9973 og e-mail: fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

 

Se video med Ingrid Duch der demonstrere Monotypi, en teknik der kan bruges uden en presse

Monotypi 1.

 

< Aktiviteter

  

 

Ingrid Duch