Aktiviteter

Kurser

Venneforening

Rundvisning
Modeltegning
For børn
For skoler
IPK
   
   

 

IBK18 Internatinal Biennale for Kids

   

 

Alle børn er inviteret til at deltage i verdens 2. internationale biennale for børn i grafik.

 

Fyns Grafiske Værksted i Odense, inviter alle børn i alderen 5 til 16 år til at deltage i vores 2. Print Biennale for Kids. Alle værker vil blive udstillet i august 2018 i vores lille galleri, bemærk størrelsen: 10 x 10 cm, og ikke mere end 2 prints pr. barn. Læs venligst nedenstående oplysninger omhyggeligt og tilmeld dig senest den 1. maj 2018! En international jury beslutter hvem der vinder præmierne i august 2018.

 

Hvem kan deltage:

Alle børn i alderen 5-16 år. Du kan sende 2 grafiske tryk hver, og værkerne kan sendes samlet fra en skole. Tilmelding før 1. maj 2016 på mail, værkerne skal sendes til:

 

IBK18

Fyns Grafiske Værksted

Hans Jensen Stræde 18

DK - 5000 Odense

 

Frist for indsendelse er 1. maj 2018 via e-mail.

IBK18 udstilling finder sted i august 2018. De grafiske tryk skal være i Odense senest den 1. juni.

 

Tema / emne:

Emnet for den 2. Biennale er af H C Andersens eventyr. Du kan vælge frit blandt H.C.A.s fortællinger - og være inspireret. Teknikken er fri, bare sørg for, at det er et trykt kunstværk.

Pris for deltagelse: 50 kr. pr deltager (2 tryk). Hvis en hel klasse deltager sammen (ét pr.  studerende), er prisen på hele klassen 200 kr. Hvert tryk vil blive til salg til 350 kr. ellers du skal markere trykket på bagsiden med: "Privat". Hvis trykket sælges, sendes pengene til barnet før jul 2018.

 

 

Hvordan:

Det anbefales at tilbringe tid i den kreative uddannelse i skolen for at lære om grafik. Hvis der ikke er nogen trykpresse på skolen, er det en fordel at lave monotyper eller linoleumstryk. På vores Facebook-side kan du se, hvordan du trykker monotypier: https://www.facebook.com/ibk.dk/

 

Størrelsen af ​​trykket skal være 10 x 10 cm, papirformat maks. 15 x 15 cm.

 

 

 

 

Hver deltager er sikker på at have mindst ét ​​tryk udstillet på Fyns Grafiske Værksted fra 4. til 28. august samtidig med H C Andersens festival 2018.

 

Billedet skal være udstyret med:

Med tydelig skrift: Navn på deltager, alder, navn på skole, adresse, telefonnummer og e-mail samt eventyret, der har været inspirationen til billedet. Værkerne skal produceres af det enkelte barn / elev selv. Fyns Grafiske Værksted forbeholder sig ret til at bruge billedet til at annoncere for IBK18.

 

Fyns Grafiske Værksted tager 40% provision på salg og forpligter sig til at sende arbejdet tilbage inden for en måned efter udstillingen er afsluttet.

 

Præmier

En jury vil vælge mindst tre værker, som vil blive tildelt præmier. Kunstnerne vil blive underrettet i august, og præmierne vil blive præsenteret på Fyns Grafiske Værksted i august 2018.

Registreringsformular er tilgængelig på IBK på Facebook og www.fynsgv.dk

 

Instruktion for monotype

Monotypi kan fremstilles på flere forskellige måder. Det er vigtigt at starte med en flad plade, for eksempel af glas, plexiglas eller træ, samt en rulle og en glasplade for at rulle ud farven. Det er også godt at have tyndt papir, som Japan papir og en ske til at lave trykket. Husk at arbejdet altid afspejles i udskrivningsprocessen.

Detaljeret beskrivelse: Rul farven på glasset - så rullen er fuld af farve. Rul derefter farven på trykpladen. Eleven trækker sit motiv på pladen med en pind eller et andet værktøj, såsom en spids lille papirrulle. Pladen presses ved at lægge et stykke papir over pladen, brug en ske til at trykke på hele pladen. Papiret løftes fra pladen, og der har du udskriften. I stedet for at tegne et motiv på pladen kan du lægge noget over pladen, du kan trække på bagsiden af ​​papiret, når den er placeret oven på pladen eller læg en frugtpose imellem papiret og pladen før Du sætter på pres. Der er mange muligheder - sæt fantasien fri.

Link til YouTube: https://www.youtube.com/results?search_query=monotypie

Link til Funen Printmaking Workshop: www.fynsgv.dk

Og: http://www.fynsgv.dk/zfynsgv%20ENGLISH/aktiviteter/aktiviteter.htm

Facebook https://www.facebook.com/ibk.dk/?skip_nax_wizard=true

Link til Gelli Art : gelliarts.blogspot.com    eller Gelli Arts -You Tube https://www.gelliarts

 

 

 

 

 

 

Henvendelse til kontoret på telefon 6613 9973 eller mail:

fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

 

 

< Aktiviteter

 

 

 

Film om monotypi tryk her