air

Artist in residence

english text 

 

Udveksling

Vi har løbende udvekslingsaftaler med andre lande, og kunstnere der bor i vores Artist-in Residence i vores to rum i Hans Jensens Stræde 20.

Vi ønsker at give udenlandske grafikere mulighed for at arbejde i vores værksteder, samt at udvikle de talentfulde grafikere blandt vores egne medlemmer. Et ophold varer typisk en måned, og den måned viser sig ofte at have stor effekt på kunstneres udvikling. Man skal være medlem af værkstedet, for at være en del af udvekslingsprogrammet.

De lande vi har samarbejde med er bl.a. Canada, Finland og Tyskland. Vi har desuden kontakter i Sverige, Frankrig og England. 

Desværre har vi ikke midler til at gøre dette til et ophold der er gratis for kunstneren.

Det koster 500 DKK for et værkstedskort, og 200 DKK i døgnet for logi. Vores tilbud er til gæstekunstnere 5.000 DKK for en hel måned.

Kunstneren skal kunne arbejde selvstændigt i værkstedet.

Man kan søge om tilskud til sine rejse og opholdsudgifter hos kunst.dk

Hvis du har lyst til at høre mere, kontakt Lene Leveau på mail fynsgrafiskevaerksted@gmail.com eller telefon +45 6613 9973

 

Fyns Grafiske Værksted har tre udvekslingsaftaler for medlemmer. Hvis du har lyst til at arbejde med grafik andre steder for at lære nyt, kan du  sende en begrundet ansøgning om at komme til Atelier Circulaire i Montreal, eller til Künstlerhaus Lukas i Tyskland, eller til Mältinranta i Finland senest d. 15 januar 2021.

https://ateliercirculaire.org

https://www.kuenstlerhaus-lukas.de

https://tampereen-taiteilijaseura.fi/en/workshops-and-residence/