AiR

Artist in Residence

ARTIST IN RESIDENCE / for English please look below 

Siden 2019 har vi haft et Artist in Residence-program I vores hus i Hans Jensens stræde 20 i Odense. Her er to små værelser på 1. sal, og køkken og bad i stueetagen. Vi modtager gerne ansøgninger om ophold fra en uge op til 3 måneders varighed.

Vi ønsker at give udenlandske grafikere mulighed for at arbejde i vores værksteder, samt at udvikle de talentfulde grafikere blandt vores egne medlemmer. Vi modtager gerne gæstekunstnere fra hele verden. Desværre har vi ikke midler til at gøre opholdet gratis for kunstneren.

Det koster 220 kr. i døgnet for logi og 500 kr. for et værkstedskort. Man bør være medlem af Fyns Grafiske Værksted for at søge ophold.

Vores tilbud til gæstekunstnere er 5.000 kr.., og 1000 kr. for at værkstedskort, i alt 6.000 kr. for en hel måned. Kunstneren skal kunne arbejde selvstændigt i værkstedet. Man kan søge om tilskud til sine rejse og opholdsudgifter hos kunst.dk

Hvis du har lyst til at høre mere, kontakt Lene Leveau på mail fynsgrafiskevaerksted@gmail.com eller telefon +45 6613 9973

Fyns Grafiske Værksted har tre udvekslingsaftaler for medlemmer. Hvis du har lyst til at arbejde med grafik andre steder for at lære nyt, kan du  sende en begrundet ansøgning om at komme til Atelier Circulaire i Montreal, til Künstlerhaus Lukas i Tyskland, eller til Mältinranta i Finland senest d. 15 januar 2024.

Se mere:

https://ateliercirculaire.org

https://www.kuenstlerhaus-lukas.de

https://tampereen-taiteilijaseura.fi/en/workshops-and-residence/