AIR

Artist in residence

Artist in Residence / for English please look below 

Siden 2019 har vi startet et Artist in Residence-program I vores hus i Hans Jensens stræde 20 i Odense. Her er to små værelser på 1. sal, og køkken og bad i stueetagen. Vi modtager gerne ansøgninger om opholde fra en uge op til 3 måneders varighed.

Vi ønsker at give udenlandske grafikere mulighed for at arbejde i vores værksteder, samt at udvikle de talentfulde grafikere blandt vores egne medlemmer. Vi modtager gerne gæstekunstnere fra hele verden.

Desværre har vi ikke midler til at gøre dette til et ophold der er gratis for kunstneren.

Det koster 200 DKK i døgnet for logi, og 500 kr. for et værkstedskort. Man bør være medlem af Fyns Grafiske Værksted for at søge ophold. Vores tilbud er til gæstekunstnere 5.000 DKK for en hel måned. Kunstneren skal kunne arbejde selvstændigt i værkstedet.

Man kan søge om tilskud til sine rejse og opholdsudgifter hos kunst.dk

Hvis du har lyst til at høre mere, kontakt Lene Leveau på mail fynsgrafiskevaerksted@gmail.com eller telefon +45 6613 9973

 

Fyns Grafiske Værksted har tre udvekslingsaftaler for medlemmer. Hvis du har lyst til at arbejde med grafik andre steder for at lære nyt, kan du  sende en begrundet ansøgning om at komme til Atelier Circulaire i Montreal, eller til Künstlerhaus Lukas i Tyskland, eller til Mältinranta i Finland senest d. 15 januar 2021.

https://ateliercirculaire.org

https://www.kuenstlerhaus-lukas.de

https://tampereen-taiteilijaseura.fi/en/workshops-and-residence/

Xavier Chabonneau