AKTIVITETER

Activities

 

english text 

AKTIVITETER

For uddybende information af de enkelte aktiviteter, kig i emnerne til venstre.

 

Kurser

Vi afholder 6-8 kurser om året for vores medlemmer og samarbejdspartnere i forskellige grafiske teknikker både for børn og voksne.

 

Croquistegning

Vi tegner hver torsdag fra kl. 19.00 til 21.00 på 1. sal.


Efterår: Start første torsdag i september. Vi tegner indtil medio december.
Forår: Start første torsdag efter nytår. Vi tegner indtil primo maj.

 

For børn og skoler

Vi har forskellige aktiviteter og arrangementer for børn i løbet af året, som opdateres løbende. Dette kan være undervisningsforløb i grafik, et event eller noget helt tredje med fokus på grafik. Vi har en facebookside, som man er velkommen til at undersøge for begivenheder for børn.
Gå til facebook >

 

Grafikakademiet for skoleelever

Fyns Grafiske Værksted tilbyder et grafisk undervisningsforløb til skoleelever. 

Forløbet er udformet, så eleverne opnår viden om grafiske teknikker og en forståelse for billedsproget som kommunikationsredskab i historisk og kunstnerisk perspektiv. 

For mere information kontakt Lene Leveau: fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

 

IBK

International Biennale for børn i grafik. Vi afholder IBK hvert andet år, hvor børn i alderen 5 til 16 år kan indsende grafiske værker, de har lavet, til at blive udstillet i Grafikken. Informationer om IBK findes også inde på vores facebookside for børn.

 

Artist in Residence

Vi arbejder stødt på at udvide vores samarbejde med andre grafiske værksteder i udlandet og har løbende udvekslingsaftaler med andre lande. Vores medlemmer kan komme på arbejdsophold hos andre værksteder, og deres medlemmer kan gensidigt komme og benytte vores værkstedsfaciliteter. Derigennem stimuleres vore kunstnere til at øge deres kunnen med gensidige oplevelser og besøg fra udenlandske kunstnere.

 

Foredrag

2-4 gange årligt lægger vi hus til foredrag og Artist Talks. Det kan være et af vore medlemmer som er vendt hjem med tasken fuld af visuelle oplevelser eller en gæstekunstner der gerne vil fortælle om sine arbejdsmetoder.