Kursusplan

Vi afholder 6-8 kurser om året og de er åbne for alle der har interesse i at lære om grafik. Kurserne har typisk en varighed på 4 dage fra 10-16 og prisen er 1.500 kr.

Tjek de enkelte kurser for tidspunkt, pris og varighed nedenunder:

KURSER 2020.

 

SEPTEMBER  24.-27. 2020

Fascinerende farve træsnitkursus med Anastasiya Nestrova

Fra skitse til træblok – den oprindelige grafik. Træsnittet er den ældste manuelle grafik. På dette kursus lærer du fra bunden om færdighederne i denne teknik. Dine ideer bliver skitseret og skåret ud i træ ved hjælp af teknikken i 'den tabte form' og overføres trin for trin via trykpressen eller manuelt til papiret. Deltagerne har et veludstyret værksted til rådighed. Materialer kan købes på kurset. Der undervises alle 4 dage kl. 10-16.
Max 8 deltagere
Pris: 1.800 kr.
Omkostninger til materialer afhængigt af forbrug mellem 25-40

NB: kurset foregår på tysk og engelsk.

 

OKTOBER 9.-11.

Koldnål / Törrnål udvidet kursus med Leif Samuelsson

Du vil få en omfattende introduktion til koldnål, som Leif kalder törrnål. Koldnål kan have karakter af ætsning, når først du har været gennem Leif Samulssons kursus.

Leif: Olika aspekter på torrnålsgravyr och dess möjligheter, hur man kan överföra skisser till kopparplåtar med hjälp av Photoshop, genomgång av olika tryckmetoder. Deltagare skall ta med en torrnål, skavstål och polerstål. En mindre plåt 10x15 eller något liknande.

Max 8 deltagere

Pris: 1.500 kr. 

Der kan forkomme udgifter til materialer.

OBS kurset foregår på svensk.

 

NOVEMBER / DECEMBER - MOKUHANGA

Japansk træsnit med Dina Lundvall Nielsen og Oscar Yran

Weekend 1. 21.-22. November
Weekend 2. 12.-13. December

 

På dette kursus vil du lave dit første japanske træsnit i et oplag på ca. 25 i max A4. Dette kursus er et teknisk et, som ikke fokuser på motivet men på teknikken. Vi dykker ned i håndværket, erfaringer og teknikken, med et hint af tradition. Vi gennemgår overførelse af tegning, motiv og farveplan, snitteteknik, papirhåndtering og trykketeknik. Vi har værktøjet og materialerne, men hvis du har dit eget, så medbring det gerne.

Max 8 deltagere

Pris: 2.000 kr. 

 

NB medlemmer får 25 % rabat på kurserne.

For tilmelding til kurser kontakt:

fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

eller +45 6613 9973