Grafikakademiet for børn og unge / for English please look below

Elsker dit barn at tegne?

Fyns Grafiske Værksted i hjertet af Odense tilbyder et grafisk undervisningsforløb for børn mellem 6–15 år, hvor børnene får lov til at tegne og trykke grafik i et kreativt miljø sammen med professionelle kunstnere og grafikere. Der vil blive undervist i tegning og forskellige grafiske teknikker så som højtryk og dybtryk.

Børn der er glade for at tegne og eksperimentere kan i undervisningsforløbet lære at omsætte deres idéer til grafik. Vi slutter af med en lille udstilling, og børnene vil få en masse spændende tryk med hjem.

Tilmelding på: fynsgrafiskevaerksted@gmail.com

 

Tirsdage fra kl. 15:30-17:30
ved Rena Nørskov
Kurset er fra d. 24/01 2023, 8 gange, dog ikke uge 7 og 8
Pris 1.150 kr.

 

Onsdage fra kl. 15:30-17:30
ved Kirsten Hesselager
Kurset er fra d. 01/02 2023, 8 gange, dog ikke uge 7.
Pris 1.150 kr.

 

UNDERVISERE

Rena er fra Schweiz, er uddannet lærer og har, efter nogle års arbejde som lærer, været på kunstakademi i Schweiz. Efter hun flyttede til Danmark, læste hun 3 år til formningslærer på skolen for hverdagskunst i Kerteminde. Hun har bl.a. undervist i billedkunst på en fri- og en folkeskole i 24 år, undervist på to Billedskoler og i tolv år på sommerhøjskolekurser. Hun er fascineret af forskellige grafiske teknikker og udtryksformer og glæder sig til at dele denne fascination med dig.

Kirsten Muchitsch Hesselager er uddannet på Det Fynske Kunstakademi. Hun arbejder selv med maleri, tegning og forskellige grafiske teknikker. Kirsten bor på Hindsholm og har tidligere undervist i billedkunst på aftenskoler, i børnebilledskole og billedkunst i folkeskolen.